Εταιρικό Προφίλ

FACTORY

Εταιρικό προφίλ

Η «Οικογένεια Πορτοκαλίδη» είναι μία σύγχρονη, ελληνική επιχείρηση τροφίμων. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο του 2011, διαθέτοντας πνεύμα καινοτομίας, πάθος και νέες ιδέες, κάνοντας πράξη το όραμά για τη δημιουργία μίας εταιρίας προϊόντων ζύμης.

Δραστηριοποιείται εκτός από τη βιομηχανική παραγωγή, στη διάθεση και εμπορία ειδών αρτοποιίας και σφολιάτας, στις εξαγωγές ανάλογων προϊόντων και τροφίμων, αλλά και στην τροφοδοσία καταστημάτων, μεγάλων μονάδων ξενοδοχείων, κυλικείων, αλυσίδων μαζικής εστίασης κ.α.

Η «Οικογένεια Πορτοκαλίδη», με εμπειρία και γνώση που αποκτήθηκε, από την πολυετή αφοσίωση στο χώρο της ζύμης και της σφολιάτας, είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία που επενδύει, στηρίζει την ανάπτυξη και δημιουργεί θέσεις εργασίας, προσφέροντας ποιοτικά και νόστιμα προϊόντα.

Σχεδιάζει προϊόντα, στηριζόμενη στις αρχές και τις αξίες της οικογενειακής παράδοσης. Επιδιώκει άριστη ποιότητα τόσο κατά την επιλογή των πρώτων υλών και των προμηθευτών όσο και στη διαδικασία παραγωγής αλλά και στη διάθεση των προϊόντων στην αγορά.

Η συνεχής βελτίωση με έμφαση στην καινοτομία και την επένδυση σε ιδέες, ανθρώπους, συνταγές και μεθόδους παραγωγής, αποτελεί διαρκή στόχο για όλους τους εργαζομένους στην «Οικογένεια Πορτοκαλίδη».