Ποιοτικός Έλεγχος

quality

Ποιοτικός έλεγχος

Με φιλοσοφία αυστηρά προσανατολισμένη στην ποιότητα, φροντίζουμε ώστε η αξία αυτή να χαρακτηρίζει τα προϊόντα μας, τους ανθρώπους μας, τις σχέσεις με τους συνεργάτες μας, τις υπηρεσίες μας.
Στην επιχείρηση λειτουργεί Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας το οποίο επιβλέπει την τήρηση όλων των διαδικασιών. Επενδύουμε στην εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε, ενώ διενεργούνται έλεγχοι σε όλα τα παραγωγικά στάδια σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Η “Οικογένεια Πορτοκαλίδη” εφαρμόζει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης τροφίμων κατά τα πρότυπα ISO 22000:2005 και IFS Food Standard. Έτσι εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων που διαθέτουμε στην αγορά.

IFS_2016
IFS_2016

με το βλέμμα

στην επόμενη γενιά

Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου και έρευνας της εταιρείας μας με γνώμονα την δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και αφετηρία τα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα δημιουργεί νέα προϊόντα που απευθύνονται σε νέους ανθρώπους…

[/cherry_parallax]

κάνουμε τις ιδέες σας

πραγματικότητα

Έχουμε την δυνατότητα να παράγουμε προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και να δημιουργούμε «ευέλικτα» προϊόντα πάντα με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές. Έχουμε την διάθεση αλλά και την ικανότητα να στηρίζουμε μικρές αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις και δίκτυα που συνεργάζονται μαζί μας τηρώντας τις αξίες μια πραγματικής οικογένειας…