Παραγωγή

Το σπίτι μας

Παραγωγή σπιτικών παραδοσιακών γεύσεων που θυμίζουν άλλες εποχές

Η παραγωγή των προϊόντων αποτελεί ένα καθημερινό και αδιάκοπο αγώνα για τη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων για την «Οικογένεια Πορτοκαλίδη». Το ομαδικό και «οικογενειακό» κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της εταιρίας, αποτελεί και το συγκριτικό της πλεονέκτημα για την επίτευξη του στόχου. Σχεδιάζει και δημιουργεί προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, αφουγκραζόμενη τις τάσεις και τις εξελίξεις στον τομέα των τροφίμων. Η διασφάλιση της ποιότητας αποτελεί πρωταρχικό της μέλημα και έχει θεσπίσει και εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα για την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων.

Σε όλα τα στάδια παραγωγής διενεργούνται οι απαραίτητοι έλεγχοι από το Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας της εταιρίας, σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιλέγει με ιδιαίτερη προσοχή τους συνεργάτες και τους προμηθευτές της με κριτήριο τα υψηλά επίπεδα ποιότητας των πρώτων υλών με τα οποία δημιουργεί τα προϊόντα της. Η ζύμη φτιάχνεται με παραδοσιακό τρόπο από αγνά υλικά και εξαιρετικές πρώτες ύλες. Τα προϊόντα είναι χειροποίητα, ζυμωμένα από έμπειρα χέρια με μαεστρία που αναδεικνύουν τα αγνά υλικά και την παραδοσιακή συνταγή. Στη συνέχεια τα προϊόντα καταψύχονται και συσκευάζονται και χάρη στο οργανωμένο δίκτυο διανομής, η εταιρία προμηθεύει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα με ασφάλεια και ταχύτητα.

από το καλό, υπάρχει πάντα το

καλύτερο

Η προσήλωσή μας στις ελληνικές παραδόσεις και η αγάπη μας για τα ελληνικά προϊόντα είναι για εμάς συνειδητή επιλογή.

Δημιουργούμε σύγχρονα προϊόντα βασισμένα σε παλιές παραδοσιακές συνταγές με ελληνικές super τροφές όπως το ελληνικό λάδι, τα βότανα, τα αρωματικά και τα τυριά της ελληνικής γης..