Οι πελάτες μας

kourou_bw

Οι πελάτες μας

Η ενίσχυση των σχέσεων με τους πελάτες αποτελεί διαχρονικό στόχο και καθημερινό μέλημα. Η «Οικογένεια Πορτοκαλίδη» είναι ένας πιστός σύμμαχος που στέκεται κοντά στους συνεργάτες της, καταβάλλει κάθε προσπάθεια και τους στηρίζει καθημερινά παρέχοντάς τους ολοκληρωμένες υπηρεσίες.
Πιο συγκεκριμένα και, πέρα από τα προϊόντα που παράγει, προσφέρει:

  • Εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες κατευθύνσεις για τον νέο επιχειρηματία του χώρου.
  • Ολοκληρωμένες κατευθύνσεις για το στήσιμο του καταστήματος, για τη βελτίωση και την ανοδική του πορεία.
  • Σχεδιασμό αποκλειστικών προϊοντικών λύσεων ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, ώστε να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα της επικοινωνιακής πολιτικής της εταιρείας.
  • Διακοσμητικές προτάσεις επαγγελματικού εξοπλισμού για τον εκάστοτε χώρο και ανασχεδιασμό της χωροθέτησης προϊόντων για την αποτελεσματικότερη προώθηση.

με το βλέμμα

στην επόμενη γενιά

Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου και έρευνας της εταιρείας μας με γνώμονα την δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και αφετηρία τα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα δημιουργεί νέα προϊόντα που απευθύνονται σε νέους ανθρώπους…

[/cherry_parallax]

κάνουμε τις ιδέες σας

πραγματικότητα

Έχουμε την δυνατότητα να παράγουμε προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και να δημιουργούμε «ευέλικτα» προϊόντα πάντα με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές. Έχουμε την διάθεση αλλά και την ικανότητα να στηρίζουμε μικρές αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις και δίκτυα που συνεργάζονται μαζί μας τηρώντας τις αξίες μια πραγματικής οικογένειας…